Estudis

Àlex Maestro (1993 - Sabadell, Espanya) va acabar el grau mitjà de trompeta amb premi d’honor al Conservatori de Música de Sabadell (2011), rebent classes del professor Àlex Baiget. A més, es forma amb el professor Jordi Albert des del 2014.
Posteriorment realitza els estudis superiors d’interpretació de la trompeta en música clàssica i contemporània (2012-2016) a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), a Barcelona amb els professors Mireia Farrés, Manuel Blanco i Matthew Simon (Jazz). Mentrestant, realitza una estada Erasmus al tercer curs de carrera amb Jonas Haltia i Anthony Plog a l’Acadèmia de Música de Noruega.
Actualment estudia el màster d’interpretació de trompeta a l’Acadèmia de Música de Noruega (NMH).

Experiència Orquestral

Ha treballat amb l’Orquestra Filarmònica d'Oslo (OFO), l’Orquestra de la Ràdio Noruega, l’Orquestra Simfònica de Barcelona, l’Orquestra Simfònica del Vallès, la Càmera Musicae i la Banda Municipal de Barcelona.
Recentment ha estat admès a la borsa de subtituts de l’Orquestra filarmònica d’Oslo (Oslo Filharmonien) i té experiència com a intèrpret en diverses orquestres juvenils.
Pel que fa a la labor docent, ha treballat com a Professor de Trompeta durant dos anys fent de coach a alumnes de diversos nivells. A més, com a intèrpret freelance ha tocat en diferents estils i formacions, des de quartets de jazz i big bands fins a orquestres de teatre musical, grups de metalls, bandes i grups de funk.

Classes particulars

S’ha format com a músic amb professors coneguts com Phillip Smith, Joseph Alessi, Reinhold Friedrich, Jeroen Berwaerts, secció de trompetes de OFO (Oslo Philarmonic Orchestra), Adam Rapa,Kristian Steenstrup, Guido Segers Luis González, Jens Lindemann, Pep Casado,Pacho Flores, Ángel Serrano, Ricard Cassany (trompeta barroca), Franck Pulcini, Miguel Ángel Bosch, Hiro Noguchi, Rubén Marqués, Juanjo Serna, Carlos Benetó, Pierre Badel, Jean-Pierre Mathez, Arnulf Naur Nilsen, Jan Fredrik Christiansen, Frøydis Ree Weckre i Brynjar Kolbergsrud i el Quartet Casals.